Aşağı Mezra ilkokulu
AŞAĞIMEZRA MAH. AŞAĞIMEZRA KÜME EVLERİ AŞAĞI MEZRA ILKOKULU BLOK NO 4 DERİK / MARDİN

VİZYON

Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, toplumsal değerlere sahip, Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

08.20-14.00

Soba

SERVİS YOK

Derik ilçe merkezine uzaklığı 24 km´dir.

Aşağımezra Mahallesi Aşağı Mezra Sokak No:25-2